arrow_drop_up arrow_drop_down
persoonsvorming

Power-Steering

is een leer die personen, teams en organisaties helpt vorm te geven aan hun persoonlijkheid en identiteit.

Waarmee er antwoorden komen op de vragen:

Wie ben ik? En wat heb jij eraan?

Missie

Het trainen en begeleiden van Mensen, Teams en Organisaties in persoons- en identiteitsvorming, om zo de diepste potentie, kwaliteiten en talenten met passie te ervaren en uit te dragen in het dagelijkse leven.

Power-Steering draagt bij aan het verkrijgen van inzicht en draagt  handvatten aan om zelfstandig vorm te gaan geven aan de persoonlijkheid. Met als doel dat de persoonlijkheid en identiteit een verlengstuk van de diepste potentie, kwaliteiten en talenten wordt.

Visie

Het bewust vormgeven van de persoonlijkheid en identiteit als verlengstuk van de diepste potentie, kwaliteiten en talenten geeft een zinvol bestaan. 

Een persoon, team of organisatie die met passie leeft en zingeving ervaart is veerkrachtig, zelfverzekerd en grensbewust.

Deze eigenschappen zorgen voor een gezonder, socialer en productiever leven waarvan de geluksbeleving een vaststaand onderdeel is. 

Hierdoor stimuleren personen, teams en organisaties elkaar om het beste uit zichzelf te halen, elkaar aan te vullen en zo tot een samenleving te evalueren waarin harmonie, gelijke waarden en geluk de basis van het bestaan vormen. 

Ons team

André Terink

Founder

Ineke Bron

Hoofd backoffice

Roel Kuijer

Hoofdredacteur platform/membersite

Over Power-Steering

Algemeen

Power-Steering kent een fundament van drie bouwstenen:

- Oordeelloosheid

- Drie eenheid van Body, Mind en Soul

- Spiegellogie

Het doorgronden en eigen maken van deze bouwstenen is een way of live. Het doel is niet om deze perfect te beheersen, maar de weg die zich hierdoor ontvouwt, bewust te bewandelen.

De Power-Steering zienswijze die uit deze drie bouwstenen ontstaat is uniek en draagt bij aan een harmonieuze samenleving, waarbij iedereen elkaar stimuleert om de aanwezige potentie vorm te geven in het leven. Dit geeft een leven vol zingeving en passie.

Dat gunnen we iedereen!

Mogelijkheden

Power-Steering gaat over het richting geven van je kracht, jouw potentie in het leven. Dit laat zich niet vangen in een bepaald onderdeel van je leven maar kan gezien worden als manier van leven. De producten die we bieden overlappen elkaar en vullen elkaar aan. Je kunt er onderdelen uithalen die voor jou op dit moment een meerwaarde hebben en je kunt het complete pakket afnemen. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. 


We hebben een online membership gedeelte waarin alle online producten in een veilige omgeving worden aangeboden. Hier kun je ook met andere Power-Steerders of mensen die met bewustzijn bezig zijn connecten. 

Naast de online mogelijkheden houden we van de fysieke contact momenten, deze zijn mogelijk in de vorm van consulten, workshops, trainingen en opleidingen. 

Voor bedrijven wordt er op maat gewerkt en geleverd, waarbij we individuen, teams en organisaties coachen, trainen en op kunnen leiden om de mens en daarmee de softskills af te stemmen op functie, team en organisatie om zo de aanwezige potentie optimaal tot zijn recht te laten komen. De vraag "wie ben ik, en wat heb jij daar aan?" wordt dan op alle levels aangeraakt.