arrow_drop_up arrow_drop_down

IK ZOEK JOU

Heb je levenservaring?

Wil je anderen inspireren?

Hou je ervan om kennis & ervaringen te delen?

Vind je het leuk om met groepen te werken?

Ben je niet bang om jezelf nog beter te leren kennen?

Gun je anderen ook om te groeien en met passie te leven?

DAN ZOEK IK JOU!

Power-Steering is een leer, die mensen begeleidt in het herinneren van hun eigen kracht en dat ze hier richting aan kunnen geven,

dat het leven vol passie en bezieling kan zijn en dat ze zelf alle kracht en macht hebben om hun eigen leven te leiden.

Het is een leer die Body, Mind en Soul in bewuste verbinding met elkaar brengt en de mensen inspireert om interne leiding te nemen.

Power-Steering zorgt niet voor een leven zonder up's en down's, maar geeft praktische tools, begeleiding en een netwerk van gelijkgestemden, die ervoor zorgen dat iemand zijn eigen koers blijft houden.POWER-STEERING GUN JE IEDEREEN!


Ik zoek mensen die willen helpen om de Power-Steering leer te verbreden en door te geven aan anderen.

Ik zoek mensen die met elkaar willen bouwen aan een groeiende community, waarbij iedereen van elkaar leert en elkaar inspireert en motiveert om met passie te leven en het beste uit jezelf te halen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn vele mogelijkheden en vormen om Power-Steering te helpen groeien. Heb je iets in gedachten maar staat deze optie niet beschreven, neem gerust contact met ons op. Groeien doe je tenslotte samen en er zijn vele wegen die naar Rome leiden. 

Voor nu is het belangrijk dat Power-Steering zichtbaar wordt en voor velen makkelijk te volgen is in hun eigen omgeving. 

Om dit te realiseren zoek ik in eerste instantie mensen die Instructeur willen worden, die in hun eigen omgeving Power-Steering trainingen willen verzorgen en zo hun ervaringen en Power-Steering delen en doorgeven. 

Ook trainingscentra die Power-Steering trainingen willen opnemen in hun aanbod zijn van harte welkom.

BEROEPSOPLEIDINGEN

waarmee je Power-Steering deelt

INSTRUCTEUR

Wordt instructeur en start met het geven van Power-Steering trainingen. Hiermee bied je mensen in je netwerk de mogelijkheid om met je mee te groeien.

SOUL-COACH

Als soul-coach nodig je de frequenties van wie iemand is uit om actiever te worden en te gaan stromen. Dit stimuleert het zelf-helend vermogen van de mens.

LIFE-COACH

Als Power-Steering life-coach begeleid je mensen in het leven. Je bent ervaringsdeskundige en dit neem je mee in de begeleiding op Body, Mind en Soul niveau.

SUPPORT

REDACTIE

Het onderhoud van website en leden platform is veel werk. Vind je het leuk en wil je ons ondersteunen met teksten en andere werk aan online gerelateerde werkzaamheden. Laat het ons weten.

PROMOTIE

Ik wil een promoteam samen stellen, die lezingen gaan geven en op social media Power-Steering wil promoten.

DONATIE

Voor een nog op te richten fonds/stichting dat zich zal richten op het verspreiden van de Power-Steering leer en mensen die de trainingen om financiële redenen niet kunnen volgen, financieel zal steunen.

SAMEN WERKING

Spreekt Power-Steering je aan en heb je ideeën die wellicht aanvullend zijn voor onze organisatie?

Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. 

Wij verheugen ons op samenwerkingen en uitwisselingen waarin we elkaar stimuleren, motiveren en inspireren.

INSTRUCTEUR