arrow_drop_up arrow_drop_down

COACHING

Het leven is een aaneenschakeling van ervaringen.

Deze ervaringen overkomen ons, de vraag is hoe gaan we ermee om. Als levens-coach begeleid ik je, om een voor jou matchende wijze te vinden in het omgaan met je ervaringen.

30+ jaar

consult voering

10.000+

tevreden klanten

5000+

trainingen verzorgd

DOEL VAN COACHING

Het overdragen van kennis, delen van ervaringen en stimuleren van anderen om de diepste potentie uit jezelf te halen en deze met passie vorm te geven in alles wat je doet.

Mijn oprechte nieuwsgierigheid, oordeel-vrije benadering en interesse in de mens achter de patronen, stimuleren mij en nodigen je uit om open en vrijelijk te delen. 

 

Mijn neutrale en onvoorwaardelijke benadering zorgt voor de veilige omgeving om diepe en pijnlijke ervaringen te delen en daarmee aan het werk te gaan.

Met als doel dat elke ervaring je sterkt in je verdere leven.

"Ervaringen overkomen je. Vraag is: hoe ga je er mee om?."

Potentie?

Leef je potentie met passie.

New life

Leef je eigen leven.

De sleutel tot geluk

Dat ben je zelf.

PRIVÉ COACHING

In een tijdsbestek van 60 minuten gaan we met elkaar aan de slag. Belangrijk is dat je open minded bent en wilt werken aan en met jezelf. Ik ben namelijk niet de persoon die het vraagstuk voor je oplost.
Wel begeleid ik je, zodat je het zelf kunt oplossen en er mee om kunt gaan.

"Het doel is de weg, de wegwijzers zijn het resultaat"

In mijn coachings leg ik de nadruk op hoe iets tot stand gekomen is en wat ervan geleerd kan worden. Zo ontstaan er handvatten die je in de toekomst mee kunt nemen. Jouw ervaringen uit het verleden worden op deze wijze zinvol en gaan voor je werken, i.p.v. dat je ervaringen werken als remming. 

Je ervaring is pas verwerkt als de kwaliteit van de ervaring voor jou helder is en je die in kunt zetten. Tot die tijd werkt een ervaring als remming.

Resultaat gericht

Snel resultaat

Doel gericht

Focus, discipline en gedrevenheid

Online ondersteuning

community, meditatie en webinar

BEDRIJFS COACHING

- Reïntegratie trajecten.

- Burn-out coaching.

- Team coaching.

- Begeleiding bij cultuur verandering.

Geef je Persoonlijke Ontwikkeling Plan een boost door een aantal privé sessies of met de "Back on Track" coaching.

"Mensen versterken elkaar !!"

De kwaliteiten die mensen hebben en bewust inzetten, werken altijd motiverend, inspirerend en stimulerend. Op het moment dat er angst, jaloezie of normeringen een rol spelen binnen de samenwerking, wordt er afbreuk gedaan aan de onderlinge versterking van de kwaliteiten. Hetzelfde gebeurt met een ongezonde competitiedrang. Als collega's elkaar ontkrachten dan is het tijd om een team-coaching in te plannen.

Body

Staan voor jezelf

Mind

Veerkrachtig, focus en allert

Soul

Energiek, zingeving, ervaren

Mijn passie, jouw voordeel

Mijn aangeboren gave van invoelen, intuïtief weten en doorzien van gedachte-patronen en gedragingen ben ik vanaf mijn dertiende gaan inzetten om mensen te begeleiden en te coachen.

Door meer dan 33 jaar ervaring, heb ik een eigen wijze van coaching ontwikkeld. Een wijze waarbij altijd een drie-ledige insteek is, namelijk die van Body, Mind en Soul. Deze drie versterken elkaar en vullen elkaar aan, als ze op de juiste wijze zijn afgestemd.

Bij deze afstemming begeleid en coach ik je. Door mijn 36+ jaar ervaring als karateka, waarin ik zelf op top niveau heb getraind en leerlingen naar de wereldtop heb begeleid, durf ik te zeggen dat ik het lichaam (body) en geest (mind) behoorlijk begrijp.  De vele consulten die ik heb gegeven en de meer dan 8 jaar ervaring als begeleider in de psychiatrische zorg hebben ervoor gezorgd dat ik de mind nog meer ben gaan doorgronden.  De soul is een spiritueel begrip dat ik het beste kan omschrijven als "bezieling" in wat ons voortbeweegt in het leven. Vanuit de soul is er voornamelijk mijn aangeboren kennis, die ik door de jaren heen heb geleerd mee te nemen in alles wat ik doe. 

Door de vragen die ik stel, aangevuld met oefeningen en opdrachten, begeleid ik je naar je eigen antwoorden. 

"Als je de vraag kunt stellen, heb je het antwoord al gehad !"

Iedereen draagt de antwoorden op de vragen die hij/zij heeft met zich mee. Als het antwoord niet in je aanwezig is, zul je nooit met de vraag kunnen komen. Zoek antwoorden dan ook niet buiten jezelf, maar ga naar binnen. Zoek de juiste personen, coaches en leraren die je kunnen begeleiden op dit pad naar binnen.

KENNISMAKING GESPREK

Wat je uitdaging ook is, er is altijd een mogelijkheid tot inzicht, advies of ervaring waar jij je voordeel mee kunt doen. Wat je uit een consult haalt is afhankelijk van wat je er zelf in legt. Als je voor het eerst komt, is er altijd de mogelijkheid voor een  kennismaking gesprek. Dit doen we telefonisch en het duurt ongeveer 15 min. We kijken dan of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Van huis uit meegekregen!

Bij ons thuis was het altijd een zoete inval. Familie, vrienden, kennissen en onbekenden schoven aan bij de koffie. Dit was heel normaal. De gesprekken gingen altijd vrij snel de diepte in, oppervlakkige praat was zelden aan de orde. Er werden ervaringen, meningen en overtuigingen gedeeld, maar vooral werd er naar je geluisterd. Iedereen kon even stoom afblazen en daar werd niets mee gedaan. Het was een ontlading, die leidde tot een gesprek over de kern van wat er speelde. 

Door de jaren heen ben ik gaan begrijpen dat dit niet vanzelfsprekend is, dat luisteren moeilijk blijkt te zijn en dat het laten ontladen van frustraties en emoties evenmin vanzelfsprekend is. Gelukkig heb ik anders mogen ervaren en deze ervaringen neem ik mee en deel ik in mijn coaching.

Consult prijzen

Enkel Consult

€125
1 consult
Eenmalig op zich staand consult.

Consult dient binnen 3 maanden verzilverd te zijn.

prijs is incl. btw.

Consult Card Silver

750,-
€594
6 consulten

Een strippen kaart van 6 consulten. Je betaalt
€ 99,- per consult i.p.v.
€ 125,-

Consulten dienen binnen 12 maanden verzilverd te zijn.

prijs is incl. btw.

Consult Card Gold

1250,-
€850
10 consulten
Een strippen kaart van 10 consulten. Je betaald
€ 85,- per consult ipv

€ 125,-

Consulten dienen binnen 12 maanden verzilverd te zijn.

prijs is incl. btw.

Zelf Power-Steering  Soul-Coach of Levens-Coach worden?

Of begin je een eigen praktijk

of breid je je praktijk uit met het overdragen van de Power-Steering Leer en word je Instructeur?